Video të shumta po shpërndahen sidomos në rrjetin social të “Tik Tok” të këngës së reperit shqiptar i njohur si “Don Xhon” në bashkëpunimin me Meriton Mjekiqin.

Kënga “Freestyle” është pëlqyer shumë dhe shumë njerëz po shpërndajnë video në “Tik Tok” duke kërcyer nën ritmet e kësaj kënge.

Një video të tillë e kanë bërë edhe tre ushtarë grekë, të cilët kanë kërcyer me këngën e “Don Xhonit” dhe e kanë postuar atë në rrjetet sociale.

Ushtarët dallohen që janë të veshur me uniformën greke dhe kanë performuar këngën e famshme të reperit shqiptar.

Video