SHMU ka dhënë parashikimin e tij për javën në vazhdim. Sipas SHMU-së pas një freskimi të lehtë të përkohshëm do të ketë riaktivizim të antici klo neve të Azoreve e rrjedhimisht dhe një valë tjetër të të nxehtit.

Përshëndetje nga SHMU!

Pas një freskimi të lehtë e të përkohshëm përsëri do të ketë riaktivizim të antici klo nit të Azoreve e rrjedhimisht dhe valë tjetër të të nxehtit. Ndikimin kryesor kjo valë do ta sjellë në gadishullin Apenin.

Vendi do të ndodhet kryesisht në periferinë e saj që do të sjellë temperatura si më poshtë vijon.

Në formë të izoluar gjatë së mërkurës do të ketë shi gati të papërfillshëm.

Era do të fryjë juglindje e veriperëndim e lehtë e mesatare në bregdet. Deti i forcës 2 dhe 3 ballë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur