Teksa të gjithë janë duke festuar dhe presin vitin 2021, një djalë i vogël është e shtruar në spital dhe mezi merr fyrmë.

dhoma e lagur

E ditur bëhet se punëtori Taimur Ali, gruaja e tij Zalkha dhe katër fëmijët e tyre jetonin në një shtëpi ku kishte shumë lagështirë dhe myk. Vazhdimisht fëmijët sëmureshin.

Babai i katër fëmijëve tha:

Ne po jetojmë në kushte kaq të këqija. Tavani u hap nga lagështia. Fëmijët mezi marrin frymë këtu.”

Fëmija më i vogël në familje, katër vjeçari Zaynab, u shtrua në Spitalin ”Northwick Park ”për shkak të vështirësive në frymëmarrje si rezultat i lagështirës dhe ​​mykut.

I vogli ka rrëqethur me fjalët që ka thënë:
Kur të bëni gë zuar me gota, lutuni që unë të shërohem, se do jem në spital. Dua të shkoj në shtëpi.

Burimi: Daily Star/ Marrë nga Revista Ora.

tavani u shemb