Një baba i quajtur Ismail Kilincer, 32 vjeç nga Turqia ka mby tur dj alin e tij 10 vjeç. Mediat e huaja rap ortoj në se para se babai ta vri ste ai e përqafoi dhe djali i thotë “babi më fal”.

Ismaili ka kryer këtë kr im ndaj Hysenit 10 vjeç në 8 Mars rreth orës 19:00 në një provincë në rrethin e Karatay. Ai e dërgoi gruan Rabia Kilincer 31 vjeç në dyqan për të qenë i lirë të kryente kr imin.

Kilincer i tha pol icis ë: “Unë i thashë djalit tim se do ta vri sja. I kërkova falje djalit tim, e përqafova dhe e putha”.

Në këtë moment, fëmija shikoi të atin dhe i thotë: “Babi, edhe unë më vjen keq”. Kilincer tha se ai u ul në kë mbët e Huseyin dhe e mb yti atë me du ar. Ai më pas bllokoi derën dhe thirri poli cinë për të thënë se ai kishte “vr a rë dikë”.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur