Nuk janë të pakta rastet ku të rinjtë shqiptarë rre zikojnë jetën dhe burgun vetëm për të ikur nga Shqipëria dhe destinacioni i tyre i preferuar është Anglia. Mirëpo, mesa duket, nuk qenkan vetëm djemtë ata që rre zikojnë jetën për një punë në Londër. Sëfundmi një video nga poshtë kamionit ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA. Personi që po rre zikon për në Angli, tashmë është një vajzë.

Ajo tregon se është larguar nga Shqipëria për një jetë më të mirë dhe për të kaluar kufirin është futur poshtë veglave të kamionit.

Vajza shkruan:

Une jam vajze dhe ika per Angli, u futa posht veglave te kamionit, nuk rrihej me ne Shqiperi.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur