Një aks ident i rë ndë ka ndodhur gjatë ditës së sotme në Fier, ku babai ka sht ypur me zetor në oborrin e banesës vajzën e tij 3 vjeçare. Mësohet se vajza e mitur është dërguar me urgj en cë për në spi tal nën mbikqyrjen e mj ekëve.

Njoftimi i Pol ic isë:

Sot rreth orës 11:15, në fshatin Çerven, në oborrin e banesës së vet, shtetasi E. T., duke drejtuar mjetin tip zetor, ka aksi de ntu ar vajzën e tij 3 vjeçe, e cila ndodhet në spi ta lin e Fierit nën k ujde sin e mje këve. Grupi he tim or ndodhet në vendgjarje dhe po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.