Prindërit nuk duan asgjë më pak se lumturi dhe shëndet për fëmijët e tyre. Nëse ata kanë fëmijët e tyre mirë dhe me shëndet janë të lumtur.

Prindërit e Josh Grey e përjetuan një dhimbje të madhe. Ata e nisën djalin e tyre adoleshent në shkollë, por për disa orë çdo gjë ndryshoi.

Dy orë pasi djali djali ishte ankuar në shkollë për dhi mbje stomaku dh ashpirt, ai ndërroi jetë. Josh ishte 17 vjeç dhe një student në Shkollën e Mesme Dawson në Pearland, Texas.

Atë ditë, ai ndjeu një dhim bje të fortë në stomak dhe menjëherë shkoi te mjeku. Vetëm dy orë më pasi ai humbi jetën. Një nga arteriet ishte ça rë dhe kishte pom puar shumë gj ak drejt pankreasit. Asgjë nuk mund të bëhej më. Dhimbja e kësaj familje është aq e madhe sa nuk ka.

Miqtë e të riut dhanë se nuk e kishin menduar asnjëherë se kjo do i ndodhte Josh, ai ishte plot jetë.

Burimi:SantePlusMagazine/ Marrë nga Revista Ora.