Ndërkohë që prej ditësh vendi pati disa ditë të vështira nga përmby tjet, që sollën pro blem në infrastrukturë, përmb ytje shtëpish, të mbjellash e të tjera, ish kryeministri Sali Berisha ka nxituar të aku zojë kreu e qeverisë Edi Rama së pikërisht këto përmb ytje nxorën në pah prob lemet me rrugët e ndërtuara nga qeveria socialiste, duke postuar një foto që në fakt nuk është në vendin tonë.

Duke dashur të ak uzojë Ramën, Berisha ka rënë ‘pre’ e postimit të tij .

Berisha a kuzoi Ramën duke publikuar një fotografi të rrugëve, që siç thotë ai është në Shqipëri, por në fakt fotografia në fjalë është e rrugëve në Kosovë, saktësisht në Malishevë.

Postimi i Berishës

Mediat austriake publikojne foto dhe tallen me rruget e Edvin Hajdutit!
Ato asfaltohen jashte çdo standarti duke duke hedhur asfalt shkel e shko mbi, kurse fondet e shtresave nen asfalt vidhen dhe ndahen me pushtetare! Kjo eshte nje foto e publikuar ne mediat austriake. Sb.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur