Shkodra po përballet me për mb ytje të shumta, situatë të përsëritur sa herë ka reshje të dendura në vend, por një qytetar ka një hall tjetër.


Ai ka një kërkesë të veçantë për politikanët, një grua pasi ka 19 vite që është i vetëm. Qytetari i moshuar mes të qeshurash thotë se nuk do as ujë e as bukë, por kërkon vetëm një partnere që të kalojë jetën.

Humori shkodran është ndër më të fismit në vendin tonë që në kohët më të hershme dhe qytetarët shkodranë shquhen për batutat e tyre epike.

Dialogu humoristik: Qytetari: Nuk dua as bukë as ujë, kam nevojë për një grua tashi, u bë 19 vjet që më ka vdek, kam nevojë për një grua a ma gjen nji?

Gazetari: Po të përmbyt ur a jeni?

Qytetari: Ca më duhet e përmb ytu ra mua pak rëndësi ka, unë grua du.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur