Një video e cila është bërë virale në rrjetet sociale, tregon një qytetare e cila jep një premtim të madh nëse Edi Rama humbet në zgjedhjet e prillit.

Qeveria Shqiptare Keshilli i Ministrave

Qytetarja nga Korça thotë se nëse Rama do të largohet nga qeveria, ajo do paguajë qendrimin 3-ditor të 10 personave në një nga zonat turistike të Korçës.

‘Po humbi Edi Rama, Boboshticë, Dardhë, Voskopojë, të hani të pini dhe të bëni ç’të doni i keni të paguara.

Të jeni 10 veta i paguaj unë do jem dhe komisionere në një qendër. Të hani të pini me kë të doni, me grua dhe me fëmijë’, shprehet qytetarja në videon që është bërë menjëherë virale.

The latest news: Edi Rama declares a state of emergency