Një foto e ish- dikt atorit Enver Hoxha është duke bërë xhiron e rrj eteve soc iale.

Arsyeja nuk ka të bëjë as me Hoxhën as me gruan e tij Nexhmijen, e cila ndodhet përkrahë tij në foto.

De taji që ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve është fëmija i vogël që ndodhet krah çiftit Hoxha.
Djalin e vogël që është në foto e njohim të gjithë, ai është Henri Çili. Fotoja fillimisht është pos tuar në pr ofilin e Ilir Vrenozit.

Henri Çili ai djali 7 vjeç. P. s Fotoja super origj inale….ma dërgoi një i afërm i familjes se Çilit”, – ka shkruar ai krahas fotos.
Sigurisht që nuk bën mëkat që Çili ka takuar Enver Hoxhën, madje në atë kohë “ishte fat ta takoje”. Pyetja është krejt ndryshe pse nuk ka folur kurrë Henri Çili për këtë takim?!

Mbase sepse sot flet me për çim për atë re gjim. Fëmijë në moshën 7 vjeçare arrijnë t’i ruajnë kujtimet, apo mos vallë Henrin e kanë dety ruar dhe kjo foto është një kujtim i keq për të.