Një video e pazakontë ka mbërritur në redaksinë e JOQ Albania.

Në video shihet një grua duke go di tur me shpu llë një burrë, në am bientet e brendshme të një lokali.

Qytetari që e ka dërguar shprehet se gruaja ka gjetur të de hur burrin e saj në lokal.

Pasi mësoi që ai ishte “ta pë”, gruaja nisi ta go dasë disa herë me shp ulla në fytyrë.

Ndonëse në lokal burri ndodhej me të njohurit e tij, kjo gjë s’e ka ndalur gruan që ta “zh dëpë në d ru”.

Siç shihet dhe në video, burri nuk ka bërë asnjë reagim, ndërsa disa nga personat e pranishëm në lokal kanë nisur të qeshin nga skena e pazakontë.

Videoja është filmuar në një lokal në qytetin e Burrelit.

Mesazhi i plotë:

Pershendetje JOQ! Kjo video eshte bere ne qytetin e Burrelit para 2 ditesh. Burri ishte de hur dhe po pinte kafe dhe gruaja kur e shikoi filloi ta rr ihte.”