Sot u bera nene pas 10 viteve martes.

Jam nene e tre femijve, Ku.sh me uron i dhente Zoti ate qe i mungon ..

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 3 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.