Familja e Jajmsit ka punuar dy punë vetëm për të arritur qëllimet dhe për të siguruar familjen. Ata kane kane punuar shume vetem qe djali i tyre te kishte nje jete te lumtur.
Të gjitha këto vështirësi dhe momente shqetësuese u paguan kur djali i tyre, James përdor paratë e veta për t’i blerë një shtëpi të mrekullueshme që ata kurrë nuk kishin imagjinuar.

James është një Youtuber i famshëm dhe ai punonte shume. Ai punonte qe plotesonte endrren e nenes se tij qe te kishin nje shtepi te madhe dhe te bukur. Nje shtepi te re si te gjithe.
Nëna e tij ishte një grua punetore dhe gjithashtu babai i tij punon shume per nje shtepi te re por ata nuk po arrinin dot.

Gjatë viteve, prindërit e tij kanë sakrifikuar gjithçka për hir të fëmijëve të tyre. James mund të mos ketë thënë kurrë se sa mirënjohës është ai për sakrificat e bëra nga prinderit e tyre. Dhe ai po planifikonte qe ti bente nje surprize familjes se tij. Ai me parate e fituara nga youtubi arriti ti ble nje shtepi te re prinderve te tij.

Ai i mori prinderit dhe i coj te shtepia e re por ata nuk po i besonin syve se cfare shtepi kishte pergatitur djali per ta. Ata u mallengjyen dhe u perqafuan dhe falenderuan djalin e tyre.

Ishte një moment kaq emocional dhe nxitës që familja nuk do ta harrojë kurrë.

Një moment i mrekullueshëm!Dhe nje djale fantastik. Histori te tilla dhe kaq te bukura jane histori pozitive dhe plote mrekulli