Fjolla Svirca është një ndër femrat që ka një përkushtim të madh në paraqitjet fizike.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet me imazhe të shumta, andaj edhe qëndron shpesh në krye të medieve rozë.

Këtë herë, gruaja e Albanit sh.faqet në bekini dhe duket tejet e zjarrtë.

Theksojmë, ajo është nënë e dy fëmijëve.