Adrola Dushi është një nga personazhet më të komentuara në mediat rozë.

Që kur u shpall miss Shqipërisa, asaj iu hapën dyert duke korrur sukses përtej kufijve shqiptar.

Tani, jeta e saj profesionale është mes Shqipërisë dhe ajo Amerikës, vend në të cilin punon dhe mundohet të rrisë djalin e saj, Troin, siç është më së miri.

Se fundmi, Adrola ka marr vëmendje me paraqitjen e saj në foto sesionin e radhës, veshur një fustan plotë gurë dhe me shami në kokë ajo dukej e pazëvendësueshme.