Kida në çdo imazh që publikon e dëshmon stilin unik që ka.

Këngëtarja në fjalë, pasi që është e afërt me ndjekësit e saj, nuk ndalet duke publikuar fotografi të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Që të shfaqet e zjarrtë, kësaj here ka pozuar në disa forma tejet interesante, duke e ngrehur belin, duket sikur ajo është gati ti këputet.

Mos të harrojmë, veshja e saj merr vëmendje të madhe dhe është e dalluar.