Një lajm jo i mirë për Tolën po qarkullon në mediat rozë.

Duke qenë se ditët e fundit ne program qenë të mbushura me thyerje,rregulloreje, përjashtime, eleminime, pezullime,debate të ashpra, hyrje të reja dhe një mori ngjarjesh të tjera, vlen të thuhet se situata e krijuar nuk ishte aspak e këndshme.

Djemë të rinj ju bashkuan emisionit, të cilët kanë krijuar menjëherë polemika.

Pas përjashtimit të Adës, pritet që programit ti bashkohet edhe vajza të tjera, por diçka e papritur ka ndodhur, Tolja eshte perjashtuar nga emisioni.

Ky ishte një lajm “bombë” pasi është thënë se në atë emision vajzat kanë prioritet të zgjedhin si dhe të eleminojnè djemtë.

Por, mendohet se ky vendim për Tolen ka ardhur nga vetë djemtë, ata janë pyetur se me kë nuk do të dilnin në takim dhe ka rezultuar që më e votuara ka qenë Tolja.