Tayna di si të jetoj çdo moment të jetës.

Kështu bën të ditur përmes postimeve të shumta në rrjetet sociale.

Që kur nisi koncertet, për fansat e saj kujdeset që të duket ashtu siç është më së miri, dje ajo na prezantoi me ndryshimin e ri, ku duket mahnitese.

“Kush është ajo” shkroi ajo në mbishkrimin e imazhit, ku shihet me flokë të shkurtra.

Shiko videon:

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur