Modelja dhe këngëtarja shqiptare tani është bërë edhe biznismene.

Ka pak muaj që kur Morena ka hap klinikën e saj të bukurisë nga ku solli edhe sot foto.

Veshur me një fund të bardh të shkurtër dhe një bluzë të gjelbërt ajo mori vëmendje me pozat para pasqyrës.

Theksojmë se Morena jeton dhe vepron që sa kohë në shtetin turk, ndërkohë ka kohë që nuk ka sjellë projekt të ri muzikor.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur