Tayna ka provokuar prapë.

Rep artistja kosovare ka sjellë poza të ndryshme të cilat i ndau me fansat e saj.

Me pantolla ngjyrë ushtrie dhe një bluzë që ia mbuloi veç gjoksin Tayna provokoi në ashensor.

Ajo tha se gjatë tërë verës ka përcjellë stilin s.eksi, ngjashëm si ka vepruar edhe sot.

Ndryshe, “Taka” është kënga e fundit e Taynës e cila u konsiderua si dështimi i parë i rep artistes që kur ka filluar të merret me muzikë./Lajmi

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur