Edhe për Nora Istrefin ka filluar sezoni i koncerteve.

Që kur ka filluar vera si shumë kolegë të saj edhe Nora po mbanë koncerte të vazhdueshme në qytetet e Kosovës dhe në ato të Shqipërisë.

Kohë pas kohe ajo ndanë video nga atmosfera që krijon bashkë me fansat e saj të cilët mbushin sallat dhe mirëpresin Norën.

Edhe mbrëmë para koncertiti ajo ka sjellë disa imazhe duke treguar se si është veshur.

Me një set të vizllueshëm duke e kombinuar me çizme të gjata ngjyrë gjelbërt të ndezur Nora mahniti me pamjen e saj.

Përndryshe, “Ay Caramba” është kënga e fundit në bashkëpunim me Melindën dhe Gjikon./Lajmi

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur