E dashura e futbollistit Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez është një femër me forma të kompletuara e kjo fal ushtrimeve intensive në palestër.

Ashtu si partneri i saj, edhe Georgina nisë e mbaron ditën pikërisht me ushtrime në fitnes duke sjellur shpesh herë për adhuruesit e saj në Instagram foto që lënë pak vend për imagjinatë.

Edhe të fundit herë, 26 vjeçarja ka treguar format e saj para pasqyrës teksa dukej tejet tërheqëse.

Kujtojmë që Georgina ka një fëmijë me Ronaldon.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur