Bukuroshja e njohur nga Shqipëria, Françeska Jaçe ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale.

Me anë të videoje ajo ka vënë në pah linjat e saj.

Jaçe tash e sa kohë nuk di të ndalet duke reklamuar linjat e saj.

Padyshim, kjo paraqitje e saj është asgjë më shumë se sa të kërkojë vëmendjen e ndjekësve të saj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur