Daphne Joy së fundmi po qëndron në Paris.

Bukuroshja e njohur në qytetin e dashurisë ka bërë edhe disa foto të reja të cilat më pas i ka publikuar në Instagram.

Në këto foto, ajo shihet me një fustan të zi që ia ka vënë në pah këmbët tërheqëse që ka.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur