Nëna e kryeministrit Edi Rama, Aneta Rama u nda nga jeta me 1 Gusht të vitit 2020.

Sot është bërë një vit që nga kjo ngjarje e hidhur dhe kryeministri ka publikuar në rrjete sociale foto nga varri i të dy prindërve.

Ai lutet për të qenë i denjë për dashurinë e tyre.

“Kur vd es babai bëhesh burrë, kur vd es nëna bëhesh fëmijë dhe kur të dy të shohin nga lart, lutesh të jesh i denjë për dashurinë e tyre…”, ka shkruar Rama krahas fotove prekëse.