More
  Home Lajme 4 të v r arë në Velipojë! Si nisi sherri për shezllonat!...

  4 të v r arë në Velipojë! Si nisi sherri për shezllonat! (EMRAT)

  4 persona të vr arë është blinaci tr agjik i ngjarjes së djeshme të ndodhur në Velipojë. She rri midis biznesmenëve ndodhi për punë hapësirë shezlongësh. Vik timat: Kujtim Ferracaku, Xhovani Gocaj, Edmond Gocaj dhe Myserim Zeneli, të pl agosur: Hasan Ferracaku, Elmind Dyli, të cilët dys hohet se kanë kr yer ak tin e rë ndë.

  Sherri mes vi ktimave ka nisur me përpla sje verbale e më pas në shkrepjen e ar mëve. Kujtim Ferracaku është pronari i hotel “Fantazia” në Velipojë, dhe është ko nfi ktuar me pronarët e lokalit “Gocaj”, ku kanë mbetur të vr arë nga 2 persona të secilës palë, ndërkohë që makthi i krismës së a r mëve duket se do të shoqërojnë për një kohë të gjatë të gjithë pushuesit që kanë qenë në Velipojë.

  Kujtim Ferracaku, është babai i Arjan Ferracakut, i cili është v rarë po ashtu në një ate ntat në Shkodër, ndërsa Hasan Ferracaku që ka mbetur i pl agosur është vëllai i tij.

  Ndërkohë që po licia, në ndihmë të së cilës ka zbarkuar ka shkuar FNSH Shkodër dhe një grup i Forcave Speciale RENEA, pritet t’i sqarojë rrethanat e ngjarjes, dyshohet se shkak i ndodhisë to nditëse është bërë një kon flikt për zonat e plazheve në bregdet.

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read