More
  Home Lajme E rën dë në Tiranë, kalon me semafor të kuq, përp las...

  E rën dë në Tiranë, kalon me semafor të kuq, përp las këmbësoren e 2 mjete!

  Një aks ident rrugor është regjistruar këtë të dielë rreth orës 14:45, tek 21-Dhjetori. Pol icia bën me dije se një mjeti me drejtues G. M., duke transportuar një shtetas të së murë për në sp ital, ka vazhduar lëvizjen me semafor të kuq, dhe ka aksi dentuar këmbësoren shtetasen A. M., 23 vjeçe dhe dy mjete.. Si pa sojë e përp la sjes këmbësorja është transportuar për në spi tal.

  “Me datë 27.06.2021, rreth orës 14:45, tek 21-Dhjetori, mjeti me drejtues G. M., duke transportuar një shtetas të së murë për në sp ital, ka vazhduar lëvizjen me semafor të kuq, dhe ka ak siden tua r këmbësoren shtetasen A. M., 23 vjeçe dhe dy mjete. Si pa sojë është dë mtuar këmbësorja shtetasja A. M., 23 vjeçe, e cila ndodhet në spi tal, nën ku jdesin e mjekëve”, njofton po licia.

  Grupi het imor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për sqarimin e rrethanave të aks identit.

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read