Ish-kryeministri Sali Berisha i konsideron zgjedhjet e 25 Prillit si një ditë të zezë në historinë e demokracisë në Shqipëri.

Përmes një postimi në faqen e tij në Facebook, ish-drejtuesi i Partisë Demokratike ka renditur të gjitha arsyet se pse këto zgjedhje nuk ishin demokratike.

Dr oga, nar k oshteti, publikimi i të dhënave të qytetarit dhe blerja e votave janë disa nga arsyet që rendit Sali Berisha. Ai thotë ndër të tjera se “vota e lirë e shqiptarëve u ekz ekutua para se të hidhej në kuti”.