Princi ka lënë pa fjalë Jasminën në takimin e tyre të parë duke i bërë xhiro me helikopter, ndonëse ka fobi nga lartësitë.

Ai i qëndroi shumë afër për ta bërë që të ndihej sa më e qetë. Fillimisht Jasmina hezitoi që ta shoqëronte dhe u largua me vrap, por Princi e bindi që të hipte në helikopter. Për këtë surprizë nuk mungoi komenti i Andit.

Jasmina: Nuk dua të v des me ty.

Princi: Jo jo bashkë do vd esim.

Jasmina: Si tu duk bota nga atje lart?

Princi: Shumë e madhe. Thashë dua të jem lart me robin e zemrës.

Jasmina: Ishte cdo gjë për ty.

Princi: Të pëlqej shumë.

Jasmina: Jam shumë e turbulluar, nuk prisja të afrohesha me dikë tjetër kaq shpejt.

Andi: Ideja me helikopter shumë i bukur, por mendoj që Jasminën e coj më lart në qiell unë pa helikopter.

Jasmina: A mund të mos tallesh se dua të të marr seriozisht?

Andi: Po seriozisht jam.