Disa çaste më parë është regjistruar një ngja rje e rë ndë në Ali Demi në Tiranë, ku një efektiv burgjesh i ka dhënë fund je tës me ar mën e shërb imit.

Sipas faxnews, 47-vjeçari i identifikuar si Ilir Zelo ka marrë një plu mb në ze mër.

Tiranë/Informacion paraprak

Më datë 09.03.2021, rreth orës 14:30, në rrugën “Taulantia” në Ali Dem, dyshohet se është vet ëvr arë me a rmë zja rri pis toletë shtetasi I. L., 47 vjeç.

Grupi he ti mor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për sqa rimin e rrethanave të ngj arjes.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur