Në një konferencë për mediat nga Selia e PS, ditën e sotme Rama foli për sloganin e zgjedhur të partisë në zgjedhjet e 25 Prillit “Shqipëria e ardhmja jonë”.

“Shqipëria të kapërcejë këtë fazë emigracioni.

Do i japim emigrantëve më shumë mundësi të kthehen në Shqipëri dhe të ndërtojnë jetën e tyre këtu.” -u shpreh ai ndër të tjera.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur