Sara dhe Jasmina e “Përputhen” vazhdojnë të mos flasin më me njëra-tjetrën. Pak ditë më parë, vajzat debatuan ashpër dhe shkaku ishte Andi. Ky i fundit u tregua shumë i afërt në takim me Sarën, duke bërë që Jasmina të zhgënjehej.

Ajo kërkoi që Andi ta respektojë ose t’ja thotë hapur nëse nuk do ta vazhdojë lidhjen me të kurse për Sarën tha se nuk mund të jenë shoqe.

Që nga ai moment, dy konkurrentet nuk i kanë kursyer thumbat. Vetëm së fundmi, Jasmina ka publikuar një foto të vajzave të “Përputhen” në Instastory, duke “zhdukur” Sarën.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur