Gjatë ditës së dejshme është shfaqur takimi i Sindit dhe Elvisit, dhe Sindi ka filluar të shfaqë hapur pëlqimet e saj.

Po ashtu ajo ka vendosur që javën tjetër të dalë në takim me Muratin. me të cilin ka zhvilluar disa takime dhe se u shpreh se ka një pëlqim për të.

Disa ndjekës të këtij emisioni, kanë filluar të publikojnë disa foto nga takimi i ardhshëm mes Sindit dhe Muratit, dhe duket se ai është larguar nga takimi.

Por kjo mbetet të shihet javën e ardhshme kur do të publikohet takimi.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur