Mjeku Pëllumb Pipero shprehet se në gjysmën e dytë të muajit mars do të ketë ulje të shifrave të të prekurve.

Parë në një prizëm optimist, Pipero shprehet se vendi ynë mund të shohë “bishtin” e pand. emisë në fundin e vitit dhe këtë mendim të tij e mbështet në disa fakte.

“Deri nga gjysma e dytë e marsit, këto do jenë shifra, besoj nga gjysma e dytë e marsit do të fillojë të bjerë numri i rasteve, jam bindur që do fillojë dyshesa, që shpresoj që të mbyllet në fund të viti, duke besuar që një pjesë e qytetarëve, inf. ektohet, një pjesë va. ksinohet, një pjesë e kanë kaluar dhe në fund të vitit do jetë bishti i pand. emisë.

Shpresoj fort që gjysma e dytë e marsit do të fillojë rënia e numrave”, tha Pipero për “Report Tv”.

Mjeku, i cili u inf. ektua pasi mori dozën e parë të va. ksinës, u shpreh i gatshëm se do ta marrë edhe do. zën e dytë