Një 25-vjeçare në Indonezi pre tendon se ka ngelur shtatzënë nga një erë që kishte fryrë, duke mohuar katego rikisht se ka kryer m arrëdhë nie se ks ua le. Por, kjo nuk është e gjitha. 25-vjeçarja Siti Zainah, ka pohuar gjithashtu se ajo lindi vetëm një orë pasi kishte kuptuar se ishte shtatzënë. Sipas mediave të huaja ajo lindi një vajzë të shëndetshme javën e kaluar në qytetin Cianjur, që ndodhet në provincën jugore të Indonezisë, Java e Perëndimit. Gruaja u tha mediave lokale se ishte në dhomën e saj të ndenjes kur një erë e madhe “mbërtheu” shtëpinë e saj. Vetëm 15 minuta më vonë, ajo tha se filloi të përjetonte dhi mb je në stomak. Siti pretendon se ajo u dërgua me urg jen cë në një kli nikë shë detë sore në komunitet, ku lindi fëmijën e saj.

Më konkretisht e reja është shprehur se:

Pas lutjes së pasdites, unë isha shtrirë me fytyrë poshtë dhe pastaj papritmas ndjeva një erë që më hyri në va gi në.
Lajmi për shtatzëninë e saj të çuditshme u përhap shpejt nëpër qytet dhe u bë virale në rrjetet sociale.