Puntata e kësaj të diele në “Përputhen Prime” ishte plot dashuri. Pas puthjes që Jasmin i dhuroi Andit, edhe Elvisi ose siç njohin ndryshe Loco, i habiti të gjithë me veprimin e tij.

Pas një debati të fortë me Anën dhe krit ikave të Arjan Konomit, Elvisi kërkoi fjalën ku u çua dhe përqafoi Sindin.

Ai deklaroi se nga ky moment e prapa është vetëm për Sindin në emision.

Kjo e emocionoi Sindin e cila u çua dhe e përqafoi. Ndërsa konkurrentët bërtisnin: Puthe, puthe!