Sara dhe Aristela ishin dy vajzat që ju bashkuan studios së Përputhen, por vetëm njëra prej tyre iu bashkua programit.

Djemtë u vunë para një zgjedhje, pas prezantimit të vajzave, dhe mes një finaciere si Aristela dhe një vajzë si Sara , ata zgjodhën më shumicë votash këtë të fundit. Tashmë Sara është zyrtarisht pjesë e Përputhen .