Një aks ident tra gjik ka ndodhur mbrëmjen e sotme. Një 23 vjeçar ka hum bur je tën në Cërrik, pasi makina ku po udhëtonte ka dalë nga rruga. Mësohet se 23-vjeçari Indrit Zekthi, banues në Belsh, po udh ëtonte me një mjet tip Mercedes, kur mjeti i tij doli nga rruga.

Njoftimi i pol icise:

Cërrik/ Informacion paraprak

Në a ksin rrugor Belsh – Cerrik, në fshatin Shales, Cërrik, shtetasi I. Z., 23 vjeç, banues në Belsh, duke drejtuar mjetin tip “Benz”, ka h umbur kontrollin mbi mjetit dhe për pas ojë mjeti ka dalë nga rruga. Si pas ojë ka ndë rruar jetë drejtuesi i mjetit shtetasin I.Z Grupi het imor po punon për zbard hjen e shka kut të ak sid entit