Antonela ka marrë drejtimin e programit Për’puthen në puntatën e sotme pasi moderatorja Bora Zemani vazhdon të jetë e izo luar për shkak të inf ektimit nga Covid-19.

Hyrja e Antonelës nisi menjëherë me batuta dhe me disa th umbime për Ledjanën, me të cilën ka pasur shpesh përplasje për takimet me Mevlanin.

Antonela: Përshëndetje Ledjanë e dashur si je?

Ledjana: Përshëndetje, por këtu janë të gjitha gocat dhe mund ti përshëndesësh të gjitha.

Antonela: Si ndihesh për faktin që jemi përballë dhe mund të jap të drejtën e fjalës ose jo.

Ledjana: Po unë jam prezantuese.

Antonela: Shumë mirë. Edhe prezantueset e tjera ma kanë dhënë.

Ledjana: Më bëhet qejfi.

Arjani: Ke mundësinë për të marrë hak sot.

Antonela: Po pra për atë.