Në puntatën e djeshme të “Përputhen Prime” të gjitha konku rrentet iu përgjigjën disa pyetjeve nga makina e së vërtetës. Një ndër pyetjet që iu drejtua Sindit ishte “A je bërë xhel oze për ndonjë nga djemtë këtu në studio?”.

Sindi nuk hezitoi të thoshte po, teksa zbuloi dhe emrin. Ajo tha se është bërë xhe loze për Muratin.

Kujtojmë se Murati është futur pak kohë më parë në “Përputhen”. Që në hyrjen e tij ai shprehu pëlqimin për Sindin dhe Melisën.