Këngëtari i njohur, Rifat Kida ka nd ërruar jet ë në moshën 51-vjeçare. Lajmin e ka bërë të ditur motra e tij, me anë të një postimi në rrjete sociale.

Këngëtari vu ante prej kohësh nga një së mun dje e pashë rue shme, e cila fa tk eqësisht i ka ma rrë dhe j etën.

“Miqtë e mi sot nga së mundja e pashër ueshme ndrroi jetë vllai im Rifat Kida. Va rr imi do të bëhet në vendlindje në fshatin Cërmjan të Dushkajës – Gjakovë”, ka shkruar Resmije Kida Lumani.