Fotografitë e Teas dhe Beartit duke u puthur kanë qar kulluar kudo në rrjet dhe mijëra komente janë bërë. Vetë Bearti pranoi se ai dhe Tea janë të lidhur dhe duhen, ndërsa Andi u shpreh se i kanë kërkuar të dalë çift me Tean nga programi.

Opinionistja e “Përputhen Prime”, Fatma Haxhialiu ka reaguar me një postim në Instagram rreth çeshtjes në fjalë. Ajo i ka bërë një thirrje publikut, që të mos bëjnë idhull këdo që shikojnë në televizor dhe atë kohë dhe dashuri t’ua japin familjes.

“Mo rali është: Mjaft bëtë idhull ça shikoni në tv dhe atë kohë e dashuri jepjani atyre që  ju kanë bërë kokën, se me para jepni jetën per Tean, Bean, Lean se sa për njerëzit e shtëpisë”, ka shkruar Fatma.

Fatma ka bërë dhe një postim tjetër, ku ka shkruar: “Del “ska ndali” i Teas, ti mendon se fansat e zhgë njyer do e bëjnë unfollow. Ndërkohë Tea do shkojë 1 milion ndjekës për dy ditë. Ec e merre vesh këtë pop ull!”

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur