Alket Rizai është një prej shqiptarëve më të famshëm në Greqi dhe dihej që ishte në bu rg. Por mediat greke kanë zbuluar se Rizai shëtit i lirë rrugëve të Greqisë edhe pse më herët ai kishte ten tuar ar rati sjen nga bu rgu përmes një helikopteri.

Skuadra e Ndërhyrjes së Shpejtë ka ndaluar një mjet tip “BMW” luksoze me xhama të zinj, që iu ka tërhequr vëmendjen, në kryqëzimin e Qipros, duke iu kërkuar pasagjerëve të dilnin jashtë me duart lart.

Por në momentin që personat kanë dalë, poli cët dhe qytetarët prezentë janë habitur, pasi një ndër tre personat ishte shqiptari Alket Rizai. Sipas mediave greke Rizai kishte marrë leje nga bu rgu i Domokos dhe qark ullon te i lirë. Por Rizai nuk ishte vetëm në makinë, pasi bashkë me të ishte një shtetas grek, shumë i njohur për jetën e natës, një shqiptar me prece dentë pe nale dhe i shumëkër kuar për vr asje.

n36-vjecari shqiptar rezult onte i kër kuar edhe për ve pra të tjera pen ale. Ai u shoqërua në rajonin e Fthiotidas, ndërsa greku që e shoqëronte Rizain ishte Vasili Varelas, edhe ky me leje nga bu rgu. Rizai dhe Varelas dolën me leje mbasditen e së premtes për 5 ditë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur