Bashkëshorti i ministres së Kulturës Elva Margariti, Artan Asllani, rapo rtohet se ka ndë rruar jetë në moshën 49 vjeçare. Asll ani prej kohësh vuante nga një sëm undje e rë ndë.

Burime të sigurta nga Ministria e Kulturës konfirmojnë laj min e tr is htë. Homazhet për të do të zhvillohen nesër, në orën 09:00, dhe më pas do të përcillet për në banesën e fundit në Tufinë.

Artan Asllani ishte një biznesmen i njohur në Tiranë. Ai kishte në pronësi 50% të aks ioneve në kompaninë “Home Decor”.

Kështu shprehej në një intervistë pak kohë më parë ministrja Margariti për bashkëshortin dhe vajzën. “Kam një vajzë 9 vjeç, e cila mezi pret të ka lojë kohë të lirë me mamanë. Bëjmë shumë art bashkë, më ka ngjarë në këtë aspektin artistik”, duke shtuar se edhe bashkëshorti i saj rridhte nga familje muzikantësh.

i shpreh ngus ëllimet familjes për ikjen parak ohe të njeriut të tyre të shtrenjtë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur