Mjekësia shqiptare ka marrë një lajm të hidhur mbrëmjen e sotme. Anestezisti i njohur, Aleksandër Hoxha ka humbur jetën në mënyrë të papritur.

Ende nuk dihen shkaqet e ndarjes nga jeta të mjekut Hoxha, i cili prej vitesh shërbente me ndershmëri në radhët e bluzave të bardha.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur