Një ak sident i rëndë ka ndodhur në Gjermani, pamjet janë të rëndë dhe dikur sikur janë shkëputur nga ndodnjë skenë filmi.

E ditur bëhet se një makinë e llojit BMW doli nga rruga dhe fluturoi 25 metra në ajër dhe përfundoi mbi disa pemë. Dy persona raportohet se kanë humbur jetën në këtë a ksident. Njëri 20 vjeç dhe tjetri 18 vjeç.

Makina ishte bërë copa-copa aq sa forcat e shpëtimit kanë punuar për orë të tëra për të nxjerrë nga aty trupat e pa jetë të dy të rinjëve. Të dy kishin dhënë shpirt në vend. Autostrada në
Bavarinë e Epërme u b llokua për disa orë.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Skena e aksidentit ishte e mbyllur për disa orë

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur