Ky është momenti i adhurueshëm kur një mace bën gjithçka që mundet për të ndaluar vogëlushin e pronarit të saj që të ngjitet në parmakët e ballkonit të apartamentit.

Videoja u filmua nga pronari në shtëpinë e tyre në Bucaramanga, Kolumbi dhe sheh macen duke i dhënë një numër ‘shup lak ash’ të buta në duar një fëmije ndërsa ai ngjitej në parmakët e ballkonit.

Pavarësisht se dukej se ishte në rr ezik për vd ekje në ballkonin e lartë, fëmija donte të ngjitej, ndërsa një rrjetë sigurie rrethon ballkon – por megjithatë macja bëri punën e saj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur