Aktorja e humorit dhe kandidatja për deputete e Partisë Socialiste Arjola Demiri ka bërë një rrëfim për jetën e saj personale.

Ajo ka thënë se përë momentin është beqare, pasi akoma nuk e ka gjetur personin e duhur. Në një intervistë për “Afer Party”, Demiri rrëfeu se vendi më i çuditshëm ku ka bërë s*ks është në mal dhe i pëlqejnë puthjet pranë zjar rit.

Pjesë nga intervista: Shpenzon apo fiton më shumë para?

Arjola Demiri: Shpenzoj më shumë. Arjola Demiri: Single. I bën apo të bën më shumë surpriza?

Arjola Demiri: Kujt? (qesh) Nëse jemi në të ardhmen, do më bëjë më shumë surpriza. Puthje buzë detit apo pranë zjarrit. Arjola Demiri: Pranë zja rrit. Vendi më i çuditshëm ku kam bërë dashuri është në … Arjola Demiri: Në mal.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur