Atdhe Xheravina është kthyer në një nga meshkujt më të pëlqyer dhe më të komentuar në “Përputhen”. Fillimisht ai pati një pëlqim për Ana Lleshin, ndërsa tani është mes dy vajzash: mes Sindit dhe Melisës.

Atdheu është 27-vjeç, nga Gjakova dhe prej vitesh ka jetuar në vende të ndryshme të Evropës. Ai ka treguar në program se në Evropë ka punuar në ndërtim.

Konkurrenti nuk është një figurë e panjohur për publikun, pasi vite më parë ai ka qenë pjesëmarrës në “Top Model Kosova 1”. Ai ka qenë një ndër më të preferuarit dhe shumë i kërkuar nga reklamat e njohura në vend.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur